(M.H)-Halima Aden: Jeg trodde det ikke var plass til meg i moteverdenen

0
175
Foto: Instgram

Av


Hver sesong av moteuker er det noen nykommere på catwalken som blir spådd en lysende framtid. Denne runden var det Halima Aden som tok pusten fra fashionistaene på første rad.

I løpet av noen få måneder har hun signert med IMG Models som første kvinne med hijab, gått på Yeezy-visingen under New York Fashion Week og visningene til Max Mara og Alberta Ferretti under Milano Fashion Week, samt vært på forsiden til Carine Roitfelds CR Fashion Book.

For å være ærlig trodde jeg ikke at det var plass til meg i moteverdenen. I oppveksten min så jeg ingen kvinner som så ut som meg i magasiner, på TV eller på reklameplakater, forteller 19-åringen til Refinery 29.

Les saken videre her: Melkehonning.no

[adsenseyu2]

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments