VG: Ben Stiller samlet inn mer enn ti millioner kroner for Somalia

0
187

På litt over ett døgn har skuespillerstjernen Ben Stiller sammen med sosiale medier-stjernene Jérôme Jarre, Juanpa Zurita og Casey Neistat samlet inn mer enn 1,5 millioner dollar (mer enn 10,3 millioner kroner), ifølge innsamlingssiden. Pengene går til å sende mat til sultrammede Somalia

Pengene går til mat i sultrammede Somalia. Nå har de skaffet fly til transport også.

Det vi ønsker å gjøre sammen med deg er det ingen som har gjort før», skriver de på kampanjesiden. «Vi lover deg full gjennomsiktighet … Du får vite hvor hver eneste dollar går og alle oppturene og nedturene i misjonen vår.»

Les saken videre her: VG.NO

[adsenseyu2]

 

 

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments