lørdag, april 20, 2024

Amal Aden: Dib ugala noqoshada sharciyada Jinsiyada, waxey cabsi ku dhex faafineysaa soo jaaliyada soo galootiga ah

Det som skjer nå sender et signal til ungdom som prøver å ta et oppgjør med æreskulturen, at de aldri er trygge i Norge. De frykter at de en dag skal bli kastet ut av landet de er født og oppvokst i, og som de frem til nå har følt seg trygge i.

Kjære Erna. Er du klar over hvor stor frykt og bekymring din regjering har skapt når det gjelder tilbakekalling av statsborgerskap? Forstår du hvor mange unge mennesker som hver dag frykter for å miste sitt norske pass? Deres fremtid er avhengig av hva deres foreldre eller besteforeldre sa til norske myndigheter da de søkte asyl.

Les kroniken videre her: Dagbladet.no

[adsenseyu2]

 

Latest news
Related news
error: Digniin: Ha isku dayin in copy gareyso wararka aan daabacno. Waan kula soconaa.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x