Med hijaben riktig på plass og med hals, armer og ben prektig tildekket, skaper hun debatt i og utenfor motebransjen.  Høye kinnben, en fyldig munn og store, vakre øyne. Modellen Halima Aden er født i flyktningeleir i Kenya i 1997 og kom til USA som barn. Nå har hun lagt ut en på en ny reise: Opp og fram i moteverdenen.

Halima har fått kontrakt med modellbyrået IMG som har blant andre Gigi Hadid, Amber Valetta og Ashley Graham, (som KK gjorde et eksklusivt intervju med i fjor) i sin stall. Halima har også gått på catwalken for de italienske motehusene Max Mara, Alberta Ferretti og amerikanske Yeezy.

Det finnes modeller som er villige til å vise alt, men det finnes bare én som bruker hijab, sier Halima Aden til Vogue.

Les saken videre(mye mer om Halima) her: KK.NO

[adsenseyu2]

legg igjen kommentar/ ka dhiibo fikirkaaga

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of