Ahmed Abdi Harbi (fra venstre), Abdulkadir Jama Shire og Abdirisak Ali

25-ka bishan aan kujirno ee Maarso ayaa lagu wadaa in guud ahaan wadankan Norway, lacag uruurin loo sameeyo dadka ay abaaruhu saameeyeen ee wadankii kunool.

Magaalooyinka lacag uruurinta maalintaas laga sameyn doono waxaa kamid ah magaalada Kristiansund. Wargeyska Lokalka ah ee Tidens Krav ayaa warbixin la xiriirta gurmadka abaaraha ee soomaalida Norway la yeeshay qaar kamid jaaliyada soomaaliyeed ee magaaladaas.


Av HENNING HOPE RØNHOVDE-Tiden skrav


Lørdag 25. mars holdes en landsdekkende innsamlingsaksjon for de tørkerammede i Somalia. Initiativtaker er Hanano Development Organisation, en frivillig organisasjon som ble startet i 2008 av en norsksomalisk gruppe. I samarbeid med flere organisasjoner og private personer håper de å samle inn penger som kan hjelpe de hungers- og tørkerammede.

– I Kristiansund vil dette foregå på Folkets hus i samarbeid med Frivillighetssentralen, forteller Ahmed Abdi Harbi, Abdirisak Ali og Abdulkadir Jama Shire.

Arrangementet varer fra klokken 09 til 20.

– Det blir salg av mye forskjellig mat, for eksempel samosa, frister Harbi, og tilføyer at alle salgsinntekter vil gå til til humanitært hjelpearbeid. I tillegg kan du donere noen slanter i bøssene eller ved bruk av Vipps.


Les saken videre her: Tidens Krav.no

[adsenseyu2]

legg igjen kommentar/ ka dhiibo fikirkaaga

avatar
  Subscribe  
Notify of