Skrevet av Samatar Hussein(19).


Samatar Hussein
Foto: Privat

Man hører stadig at integreringen ikke fungerer som den skal når det gjelder muslimer. Men spørsmålet er da: Hva betyr det å være godt integrert i utgangspunktet? Er man en godt integrert norskmuslim når man har en jobb, kan norsk og er en skattebetalende, lovlydig borger eller er det slik at det i praksis kreves mer av muslimer? Og om det er slik at kriteriene for å være en integrert muslim er mer omfattende enn som så, så reises et mer betimelig spørsmål. Er det positivt for mangfoldet i landet at det er slik, og bidrar det til et bedre samfunn for alle?

Er det nok å være en lovlydig borger i arbeid?

Man liker å tro at å være et givende medlem av samfunnet er det som trengs for å bli regnet som et individ som har innlemmet seg i samfunnet, men..

Les resten videre her: Nettavisen-gjestblogger

legg igjen kommentar/ ka dhiibo fikirkaaga

avatar
  Subscribe  
Notify of