Ugu yaraan shan askari ayaa ku dhimatay, 15 kalena wey ku dhaawacmeen qarax ismaadiin ah oo maanta ka dhacay xero milatari oo kutaal magaalada Muqdisho.


–En selvmordsbomber forkledd som en ansatt i militæret greide å komme seg inn i treningsleiren. Flere soldater ble drept og andre ble såret, men vi har ikke kommet fram til det eksakte antallet enda, sier oberstløytnant Mohamed Abdirahman til AFP.

Oberst Abdi Hassan sier samtidig til AP at minst fem ble drept. Treningsleiren i den sørlige delen av hovedstaden er en av de største i landet. Målet for selvmordsangrepet var militærpersonell som hvilte etter sine daglige øvelser.

Den somaliske ekstremistbevegelsen al-Shabaab har påtatt seg ansvaret for angrepet.

Les saken videre: NTB/rb.net

[adsenseyu2]

legg igjen kommentar/ ka dhiibo fikirkaaga

avatar
  Subscribe  
Notify of